COȘ CUMPĂRĂTURI

Coșul este gol.

Rucsac Turism – Prossy 25l

CULOARE – ALBASTRU
DisponibilitateÎn stoc
Preț recomandat 312 RON
Reduceri on-line 20%
Reducere de club 0%
Prețul dvs 249,6 RON


DESCRIERE

Prossy este un rucsac practic pentru turismul clasic, excursii ciclistice sau pentru purtarea uzuală în oraș. Veți duce în el ușor toate cele necesare de la îmbrăcăminte, gustare până la notebook. Materialele de calitate utilizate și structura modernă sunt garanția rezistenței ridicate și deasemenea a greutății reduse care asigură confort în timpul purtării.

Dotările rucsacului Prossy: sistemul de spate cu plasă respirabilă, căptușeală respirabilă pe bretelele de umăr și lombare cu formă ergonomică, 1 compartiment principal, chingi laterale de compresie, chingi în piept și lombare, gaici pentru bețe de trekking și alte accesorii, buzunare laterale din plasă, spațiu pentru rezervorul de hidratare, husă de ploaie, elemente reflectorizante.

SPECIFICAȚIILE

Volum: 25 l
Greutate: 750g
Dimensiuni: 53 × 29 × 19 cm
Material: 420D Diamond Ripstop / 420 Poliester Ripstop cu finisaj impermeabil

PRINCIPALELE AVANTAJE

Sistem de spate NBS Sistem de spate NBS
Volum 25 l Volum 25 l
Rip stop Rip stop
Rucsac ușor Rucsac ușor
Material water resistant Material water resistant
Utilizare multiplă Utilizare multiplă

MATERIALE

SISTEMUL DE SPATE: Plasă 3D respirabilă (tehnologia de proiectare AMS)

Plasă 3D respirabilă

Aceasta este o plasă tehnică distanțată. Este solidă, respirabilă și cu formă specifică, ceea ce reduce foarte mult aderența la spate atunci când transpirați. Un avantaj este și greutatea redusă în raport cu volumul total. Printre alte caracteristici se numără faptul că nu absoarbe umezeala, este perfect elastică și antialergică.

Tehnologia de proiectare AMS (ANATOMICAL MESH SYSTÉM)

Sistemul de spate în formă de anatomică combină o armătură solidă a panoului de spate complet cu o căptușeală realizată din plasă 3D respirabilă care este anatomică și se potrivește perfect la spate. Asigură astfel o bună aerisire și oferă stabilitate rucsacului.

MATERIALUL EXTERIOR: 420D Diamond Ripstop, 420 Poliester Ripstop cu finisaj impermeabil

420D Diamond Ripstop

Material foarte rezistent și durabil, care este, de asemenea, ușor. În plus, este îmbunătățit prin tehnologia RIPSTOP. Acest lucru previne deteriorarea mecanică și, dacă acesta apare, împiedică propagarea spontană.

420 Poliester Ripstop cu finisaj impermeabil

Este un material foarte ușor și rezistent la rupere. Fibrele sintetice din poliester măresc protecția produsului împotriva unor condiții meteorologice dure, estomparea culorilor și umezirea extensivă, deoarece acestea se usucă foarte repede.


PRODUSE SIMILARE

Înregistrează-te la clubul