COȘ CUMPĂRĂTURI

Coșul este gol.

Corturi

Oferim dotare completă pentru camping în natură. Corturi practice pentru camping cu prietenii, corturi ușoare pentru turism și expediții, precum și corturi pentru toată familia. Nimic nu vă va mai surprinde în timpul călătoriilor.

Saci de dormit

Sacul de dormit ideal vă oferă protecție împotrive influențelor externe, oferă un loc călduros pentru odihnă după o zi grea. Cu sacii de dormit Husky vă odihniți, prindeți puteri noi și veți dormi confortabil și în siguranță. Vă place modelul ușor Gala sau modelul rezistent la îngheț Azure? Avem în ofertă și modele mai mici pentru copii. 

Saltea / Izopren

Saltelele/Izoprenele marca HUSKY sunt foarte plăcute și confortabile. La drum lung, nu veți resimțiți lipsa patului deoarece salteaua/izoprenul vă asigură odihnă perfectă în drumețiile solicitante. Modele autogonflabile de dimensiuni mari asigură un somn liniștit chiar și pe un teren tare și rece. Datorită materialului ușor și rezistent saltelele noastre sunt potrivite pentru orice tip de teren. Alegeți din oferta variată de culori.

Saltelelele/Izoprenele HUSKY sunt din materiale de calitate, nu absorb umezeala și oferă un loc cald și sigur pentru odihnă după o zi de drumeție. Cumpărați direct de la producător.

Rucsacuri

Vă planificați excursia și nu știți în ce să vă împachetați? Alegerea greșită a rucsacului vă poate crea disconfort în timpul excursiei. Avantajele rucsacurilor pentru turism Husky este greutatea lor mică, datorită acesteia nici nu veți simți rucsacul în timpul călătoriei. Avantajul rucsacurilor outdoor  este spatele cu formă ergonomică. La rucsac pentru ciclism veți aprecia materiale permeabile și chinga lombară. Rucsacurile pentru oraș sunt potrivite pentru a fi purtate zilnic, din ele nu lipsește buzunarul pentru laptop și organizatorul.

Îmbrăcăminte

E nevoie să acordăm importanță deosebită atunci când alegem îmbrăcămintea outdoor, depinde de aceasta nu numai aspectul dvs. dar și sănătatea dvs. Dacă alegeți îmbrăcăminte pentru schi, elementul principal este termo lenjeria, care este realizată din materiale ce elimină rapid transpirația și totodată țin de cald. Foarte îndrăgite sunt și jachetele softshell și pantaloni softshell, realizate din materiale foarte ușoare, care permit aerisirea și totodată sunt impermeabile, ideale pentru jogging sau ciclism.

Accesorii

În oferta noastră de echipamente outdoor găsiți o gamă largă de accesorii pentru excursii în natură. Nu vă lăsați surprinși și fiți întotdeauna pregătiți să aveți la îndemână lanterna frontală, izoprenul moale, șezlongul, scaunul pliant, borseta, vârfurile pentru bețele de trekking, husa de compresie pentru cort, podeaua pantru cort, pelerina de ploaie, recipientul pentru apă, butelia pentru mini aragaz, dar și ochelari de soare și de schi.

Înregistrează-te la clubul