COȘ CUMPĂRĂTURI

Coșul este gol.

Cort Ultralight – Sawaj Trek

CULOARE – VERDE
DisponibilitateÎn stoc
Preț recomandat 1 147,2 RON
Reduceri on-line 30%
Reducere de club 0%
Prețul dvs 803,04 RON


DESCRIERE

Cortul Sawaj Trek este cu siguranță cel mai ușor dintre corturile Husky, în primul rând datorită structurii fără bețe. Acestea pot fi înlocuite de bețele trekking, sau cortul poate fi agățat pe un copac, cu ajutorul buclei de prindere. Este realizat din materiale de calitate ce garantează rezistență pe orice vreme.

Este un produs excelent a cărui greutate a fost redusă în mod semnificativ utilizând o combinație adecvată de materiale moderne, ușoare și tehnologii utilizate pentru construcție. Acest lucru garantează o stabilitate ridicată, rezistență la influențe externe, o bună aerisire și un confort suficient. Sawaj Trek este conceput pentru cei care se uită la  fiecare gram de greutate a bagajului și oferă spațiu suficient pentru două persoane.

SPECIFICAȚIILE

Dimensiuni: (l × L × Î ) 240 x 300 x 130 cm
Dimensiuni: (cort împachetat) 33 x 10 cm
Greutate: min./totală 0,83 / 1,0 kg

Structură: cort cu o singură folie (se poate agăța,sau se poate folosi un băț de trekking ca și suport)
Folie exterioară: 20D Nylon RipStop, finisaj siliconat pe ambele părți 3/2 3 000 mm/ cm2, cusături lipite
Folie interioară: nu
Podea: 70D 210T Nylon, finisaj PU 10 000 mm/ cm2, cusături lipite
Bețe: fără 
Accesorii: cuie ultra ușoare din duraluminiu

PRINCIPALELE AVANTAJE

2 persoane 2 persoane
Certificarea corturilor Certificarea corturilor
Protecție UV Protecție UV
Cort extrem de ușor Cort extrem de ușor
Finisaj de silicon Finisaj de silicon
Rip stop Rip stop

MATERIALE

PODEA: 70D 210T Nylon, Poliuretan (finisaj 8 000 mm/cm²)

70D 210T Nylon

Fibre de nylon foarte fine, ușoare și respirabile, care asigură rezistență și flexibilitate. Prin urmare, ele sunt foarte rezistente împotriva ruperii sau a altor deteriorări mecanice. Materialul este rezistent la apă și este, de asemenea, potrivit pentru temperaturi scăzute, având proprietăți bune de izolare termică

Poliuretan (finisaj 8 000 mm/cm²)

Finisajul cu poliuretan este o impregnare permanentă care este aplicată direct pe material în diferite straturi. Acest tratament special pentru țesături împiedică pătrunderea apei. Parametrul de acoperire determină înălțimea coloanei de apă (dată în mm / cm²), cu alte cuvinte capacitatea materialului de a rezista presiunii apei..

CORTUL INTERIOR: 20D Nylon Ripstop

20D Nylon Ripstop

Fibre sintetice ușoare și respirabile, care au suficientă rezistență și flexibilitate. De asemenea, rezistă foarte bine la radiații ultraviolete. Materialul este de asemenea adecvat pentru condiții de îngheț deoarece are proprietăți bune de izolare termică. În plus, este îmbunătățit cu finisajul RIPSTOP. Materialul țesut cu această tehnologie previne deteriorarea mecanică și, dacă acesta apare, împiedică să se răspândească mai departe.


PRODUSE SIMILARE

Înregistrează-te la clubul